Menü

Fellépések, hírek, táncház


Iszkaszentgyörgy

 Áprilisi Kákics táncház az iszkaszentgyörgyi kastélyban😁

Sok szeretettel várunk mindenkit 2022. április 23-án Iszkaszentgyörgyre a Kastélyhoz, ahol 17 órától a Szentgyörgy tánccsoportot kísérjük zenénkkel, majd 18 órától gyerek és felnőtt táncház veszi kezdetét.

Gyertek, mulassunk együtt a Szent György Napokon! 🐉🗡🛡🐴

Székesfehérvár

 2022. április 20-án 10 óra 30 perctől Székesfehérváron az Aranybulla Könyvtárban, II. András királyunk zenészeiként hangszerbemutatóval fűszerezett koncerttel szórakoztattjuk a népes társaságot, a Zentai Úti Általános Iskola 2. évfolyamos kis diákjait! 🙂

A rendezvény zártkörű sajtónyilvános program lesz. 

Soponya

 2022. április 16-án mi is ott leszünk az I. Medvehagyma Fesztiválon, Soponyán! 🌱

Koncerttel és táncházzal fogunk várni benneteket délután 14 órától a nagyszínpadon!

Szeretettel várunk Mindenkit!

Mezőszentgyörgy

 2022. április 13-án 18 órától Húsvéti táncházat tartunk Mezőszentgyörgyön, a Művelődési Házban! 🐰💃🕺

Szeretettel várunk Mindenkit!

Nádasd

 2022. április 8-án délután rendhagyó néptáncórát és táncházat adunk Nedvig Bendegúzzal Nádasdon a Művelődési Házban. A táncházban és a rendhagyó néptáncórában a Partium AMI Nádasdi, Körmendi és Szentgotthárdi Tagozatának tanulói vesznek részt. 

A szuper délután a Csoóri Sándor Alap támogatásával valósul meg.

Zámoly

 2022. március 19-én Tavaszi Kákics táncházat adunk Zámolyon, a Csanádi Imre Általános Iskola torna termében. 

Ha itt a tavasz, köszöntsük hát együtt egy jó táncházzal. 

 

17:00 órától gyerektáncház, majd 18:00 órától pedig a felnőtt táncház veszi a kezdetét. A gyerektáncházat Baboth Dóra, a felnőtt táncházat pedig Nedvig Bendegúz vezeti.

 

Mindenkit vár szeretettel a Kákics zenekar! 

 

Pákozd

 2022. március 15-én 11 órától ünnepi magyar népzenei műsort adunk Pákozdon a Katonai Emlékparkban - Nemzeti Emlékhelyen.

"Az 1848-dik évben, az Úristen letekintett a Földre..." című előadásunkban az 1848-as forradalom és szabadságharc népzenei emlékeit elevenítjük fel közösen.

 

A koncert belépőjeggyel (800 Ft), vagy a helyszínen vásárolt huszár csákóval (350 Ft) látogatható.

 

Nagy szeretettel várunk Mindenkit! 

Velence

 2022. március 14-én este 20 órától ünnepi táncházat tartunk a Velence Resort&Spa****-ban.

🐴AKI VITÉZ, FEL A LÓRA 🇭🇺

Gárdony

 2022. március 14-én 16 órától ünnepi műsort adunk az 1848-as forradalomra és szabadságharcra emlékezve, Gárdonyban a Hősök Parkjában a 48-as kopjafánál.

Szeretettel várunk Mindenkit! Ünnepeljünk együtt! 

Nádasd

 2022. március 13-án 17 órai kezdettel Teadélutánt tartunk táncházi hangulattal, 1848-as népdalokkal, Pilvax kávéházi légkörrel Nádasdon a Művelődési Házban. 

Szeretettel várunk mindenkit! 

Gárdony

 2022. március 9-én Gárdonyba, a Nemzedékek Házába megyünk, ahol a gárdonyi ovisok a zenekarunk és Gula Miklós néptánc pedagógus ünnepi programjában vehetnek részt. 

Bodajk

Nemzeti Ünnepünkre, március 15-ére készülődve, oktatási intézményekbe, így óvodákba is elszoktuk vinni a zenekarral és a zenekar barátaival a márciusi ifjak és vitézek hősiességét, jóhírét. Nagyon fontos számunkra, hogy életkorspecifikusan, minőségi, de közben gyermekközeli módon dolgozzuk fel ezt a jeles történelmi eseményt. Tematikus műsorunkkal olyan lehetőségeket is tudunk gyermekeknek, pedagógusoknak és családoknak is biztosítani, amivel szép, maradandó élményeket hagyunk mindenkinek. 

 

Ünnepi készülődésünk során először, így a hét elején, 2022. március 8-án a Bodajkra, a Zengő Óvodába látogatunk, ahol fantasztikus műsorral, hangszerbemutatóval kombinált interaktív előadással kedveskedünk a Zengős gyerekeknek. 
 

Sok szeretettel várunk minden meghívást óvodákba, iskolákba ezzel a tematikus műsorunkkal kapcsolatban is! Reméljük, hogy Önök is, Ti is átélhetitek eme nagyon izgalmas és nagyszerű zenés huszárkiképző táborunkat! 

❤🤍💚

Velence

 Idén is érdekes, tartalmas programokban bővelkedik a Velencei Karnevál, ahol mi is ott leszünk a Kákics zenekarral. Kicsiknek-nagyoknak, jelmezeseknek, táncolni vagy kézműveskedni vágyóknak, nagyétkűeknek, vagy egyszerűen bulizni érkezőknek egyaránt gazdag programot kínálnak a szervezők.

2022. február 26-án 16:30-kor Velencén a Velencei Karnevál nagyszínpadán fogunk "Farsang farka" címmel koncertet és gyerektáncházat adni. 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Űzzük el együtt a telet és a mindenféle nyavalyát!

Sárszentágota

2022. február 26-án 14:30-kor télűző koncertet adunk Sárszentágotán a Kultúrházban, majd koncertünk után pedig kiszebáb égetéssel elűzzük a telet. Sok szeretettel várunk mindenkit!